perjantai 7. syyskuuta 2012

Siitähän se ajatus sitten lähti..

Morjekset vaan kaikille! Terve.

Olipa kerran v@#%n kylmä ilma, 3.1.2012. Lomat oli lusittu, arki alkanut, ja työt närästi. Ratkaisu oli löydettävä. Olimme syömässä toverimme Oton kanssa, joka ilmoitti lähtevänsä Nuuskamuikkusen tavoin syksyn tullessa kauas lämpöiseen vaihtoon (Oton blogia aiheesta, http://ottoreissussa.blogspot.com/). Samun kanssa keksimme nokkelina ihmismiehinä ratkaisun, jolla välttää tuo Muumipeikkoakin tuhoava jokatalvinen masennus. Lähdimme laivalle.

No ei vaan, ei me käyty laivalla :(

....Mutta nyt lauantaina kyllä mennään :))))))

Mutta asiaan, asiaan.....elikkä Aasiaan!

Nyt on siis lennot varattu, ja viisumia odotellaan saapuvaksi, joko hyväksyttynä, tai ei. Varmaa on vain kuitenkin se, että pojat poistuvat tästä maasta 20.9.2012, hyvällä tai pahalla, tyylillä tai ei-tyylillä, meille se on aivan sama.

Reissu-suunnitelmaa on väännetty ja käännetty koko vuosi, lukuisista pessimistisistä huuteluista huolimatta, ja reitti näyttää tällä hetkellä mukavan epäselvältä. Tärkeimmät hoidettavat asiat jätimme tapamme mukaan sokeriksi pohjalle, jotta ne olisi mahdollisimman mukava kiireellä hoitaa, ennen reissuun lähtöä.

Viime tinkaan jäänet asiat olivat mm. seuraavanlaisia: viisumit, lentoliput, rahoitus, passi, reitti, ja rokotukset (valitettavasti lääkäri ei saanut meille mahtumaan rokotus-aikatauluun Japanin aivokuumeen rokotusta, ilmoitti vain, että jos huono tuuri käy, se on sitten kärsittävä. Tämä ratkaisu muodostui luonnollisesti meille sopivimmaksi, onhan aivokuume vain paikallisten keksimä möllikkälegenda.)

Reitistä odotetaan muodostuvan seuraavaa: (reittisuunnitelmasta saatetaan poiketa missä vaiheessa tahansa, ja varmasti poiketaankin. Tällöin on toivottava kompassin toimivan.)

 • Moskovan lentokenttää 16 tuntia.
Jotta varmasti osaamme siellä jatkossa vaivatta elostella.
 • Peking. 
Kiinassa 30 päivää jonkin sortin ajan viettoa, yrityksiä murtaa Kiinan muuri, ja yleisen hämmennyksen aiheuttamista. Kiinasta yritämme selviytyä:
 • Hong Kongiin, josta tarkoitus ottaa Ah, suomalaisille niin tuttu ruotsinlaivan tyyppinen ratkaisu, 
 • Taiwaniin
Eli joku vuorokauden kestävä risteily. Firman nimi Star Cruises, joten ei voi olla huono, jos nimessä jo lupaillaan tähtiä. Eiku vaan aurinkokannelle, autokannen alapuolelle mrskt- hyttiin ja hommat sujuu, ja virtaus pysyy profiilissa!

Taiwanin jälkeen:

 • Filippiinit
 • Bali
 • (Australia, jossa olisi tarkoitus tehdä nastya duunia.)
Hevostelusektio:
 • Oton morjestelu pokerilla. Moro.
 • E-amerikat haltuun ihan läpällä.
 • tottakai Karibia, samaan rahaan Jack Sparrow:n kyykytys.
 • JENKKI ROAD TRIP VOLVO 240:LLA. (ei ilmastointia, turbo, välijäähdytetty.)

Eli tälläseen koetokseen! Onhan tää nyt törkeetä, tiedetään. But when shit hits the fan, you just have to go deep.

Jos koet polttavaa tarvetta tukea matkaa rahallisesti, tiedät meille jotain hommia matkalla, tai olet itse reissussa näissä kohteissa (tai edes lähellä), tai tulee jotain muuta mieleen, soittele, katotaan mistä Folkke soettaa.

Kippis,

Samu ja Riku


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti