perjantai 28. syyskuuta 2012

"Taistelu Taiyuaniin"Nyt on päästy Pekingistä pois, ei edes etelään, Datongissa tällä hetkellä kaljaa paikallisessa luksushotellissa, huomenna toivottavasti Taiyuan, 7,8 miljoonaa asukasta, kas kas jälleen kerran ojasta allikkoon. Kirsikkana kakun päällä, siellä olis vissiin hyvää myllyä tiedossa, armeija ja poliisi vastassa porteilla joidenkin tyytymättömien työntekijöiden takia (Foxconnin työntekijät kämisee jotain, tekevät palikoita käsittääksemme Applelle ja Nokialle). Eli kuulostaa hyvältä, eikö? Sekaan vaan ja jukonia lähdetään hakemaan...

Eilisestä sen verran, että käveltiin jotain 6 tuntia pitkin Pekingiä, käytiin nöyryyttämässä itsemme jossain paikallisessa matkatoimistossa, ei siitä sen enempiä, ei kehtaa edes kertoa :D Mutta nähtiin pakolliset world trade centerit!!

Tänään virtaus pysyi kohtuullisen laminaarisena koko päivän, selvisimme Datongiin asti ilman sen suurempia vaikeuksia, ja onnistuttiin saamaan jopa privaattikuski Datongissa, jossa kukaan ei puhu edes englantia, joten so good, so far... Huomenna ollaan jälleen kerran jo perinteeksi muodostuneen jännän äärellä, ja ei varmaan kannata vilautella nokian tai applen tuotteita paikallisille, ja mitkäs puhelimet meillä onkaan? 

Niin joo, ULLATUUS! Pidettiin pikapalaveri bussissa, ja päätettiin skipata Taiwan ja lähdetään runnomaan kohti Vietnamin monnilaguuneja! 

Ps. Huomenna nähdään, purkaako suomalainen vai kiinalainen rynnäkkökiväärin nopeammin...

-Samu ja Riku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti