torstai 27. syyskuuta 2012

Team Finland doesn't feel the pressure, pressure feels Team Finland!Nyt on paska hyvin lähellä tuuletinta, ja tuuletin pyörii jo!

Ollaan käyty Kiinan Muurilla, perehdytty kulttuuriin ja ruokaan ja tavattiin hyvä porukka muita travellaajia. Norjalaiset ja brittijätkä Olly lähti juurikin jatkamaan matkaansa, joten tällä hetkellä ollaan aika jännän äärellä. Amsterdamin pojjaat lähti jo pari päivää sitten, ranskalaisvahvistus lähti tänään aamulla...

Pekingiä ollaan otettu haltuun pääsääntöisesti jalan (bussitouhu on aika fyysistä ja lyhyetkin matkat kestää ikuisuuksia), metro on aika helppo mutta monesti joutuu kävelemään pitkiäkin matkoja asemilta mestoille. 

Hostellin vaihto suoritettiin ensimmäisen yön jälkeen tottakai yömarssina, ja tässä koeteltiin suomalaisten ja norjalaisten pimeätoiminta kykyjä. Kahden tunnin jälkeen, jäätävällä hillomunkilla törmäsimme tuttuihin jotka jo asuivat hostellissa. Marssin aikana norjalaispojissa oli havaittavissa huomattavia sulamisen merkkejä. Suomalaiset olivat tietysti kuin vahvinta graniittia! 

Päivisin on kateltu mestoja, kielletty kaupunki oli JÄÄTÄVÄN iso, ja hämmentävä. Samaan rahaan näimme myös koko Pekingin kerralla kukkulalta, ja näky oli todella päräyttävä! Tian'menin aukio oli myös kohtuu iso, melkein verrattavissa hämeenkadun pituuteen...

Eilen olimme night marketissa, jossa maistelimme yligrillattua hämähäkkiä, haita, käärmettä, silkkitoukkia.. Että maiskis vaan.. Kyllä tuli äitien ruokia ikävä!

Iltaisin on alistettu muita kansallisuuksia kuin Mao parhaina päivinään, kaljan ja seurapelien merkeissä!

Lähitulevaisuudessa Kiinan itsenäisyyspäivä koittaa, ja koko maa lähtee kaikista henkseleistä, eikä meillä edes ole henkseleitä, vaan vyöt. Hahah. Yritämme selvitä etelään kohti auringonlaskua, jossa elämä on aina parempaa, mutta riisikansa tekee tästä hyvinkin vaikeaa. Vaikeuksia vaikeuksien perään. 

Jos saamme tänään buukattua bussi ja lentoliput, alkaa virtaus lähestyy profiilia! 

Seuraavaan hengähdystaukoon on matkaa enää noin 1500 kilomeeetriä...

Eiku vaan,
-S&R

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti