maanantai 1. lokakuuta 2012

"Eteenpäin sano mummo Xi'anissa!"Yeah! Nyt on virtaus profiilissa ja pysyy!

Taiyuan selätettiin teknisellä tyrmäyksellä loppujen lopuksi pienen myllytyksen jälkeen mutta kuumotus meinasi ampua uusiin sfääreihin heti kun päästiin Taiyuaniin. Poukimme välittömästi ostamaan lippuja Xianiin, saimme kuin saimmekin liput yöjunaan ja Rikulla oli vielä käteistäkin lippuihin, joten ostimme ne heti. Tässä olivat käytännössä kaikki käteisemme. Fiksuna ja filmaattisena poikana Samu ilmoitti että tarvitsemme lisää cashmoneya, joten sitä siis etsimään. Löysimme automaatin ja kas kummaa, korttihan se ei toiminutkaan. Tässä vaiheessa pidimme pikapalavarin, jonka lopputulos oli kuta kuinkin luokkaa: "jos mä haluun saatana käteistä, mähän perkele otan käteistä." Näissä tunnelmissa mentiin myös nukkumaan hotelliin joka maksettiin viimeisillä kansanrahoilla. Aamulla automaatille mentiin sotarummun tahdittamana, ja Rikun kortilla saimme rahaa, ja tiltattua automaatin 2 kertaa windowsin alkunäyttöön. Mutta meillä oli taas rahaa!

Aamupäivällä tapasimme kanadalaisen isokenkäisen businessviskaalin, jonka kanssa hengasimme aamupäivän ja jonka kuski vei meidät juna-asemalle. Tässä vaiheessa homma meni jälleen kerran taas mielenkiintoiseksi.

Mietimme mitä tekisimme ennen junan lähtöä ja päätimme mennä puistoon tappamaan aikaa, ja samassa paikalle pelmahti stalkkerinainen joka ilmoitti rakastavansa meitä..selvää oli että tästä naisesta oli päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä, ja nopeasti! Joten Riku vaan pudotti sen. No läppä läppä! Eiku tapettiin se. No okei sekin oli läppä. Oikeesti otettiin taksi ja hullu nainen jäi bostailemaan steissille. Incidentin jälkeen tavattiin paikallinen nuorityttö joka vei meidät puistoon ja katselimme paikallisia tanssimassa ja pelaamassa pingistä ilman pöytää ihme käsilaitteilla. Hulluja nuo gallialaiset!

Puiston jälkeen hommasimme mähinät junaan ja eikun venailemaan. Junamatka meni mukavasti vodkan ja korttipelaamisen merkeissä. Teimme tuttavuutta parin kiinalaispojan kanssa ja valitettavasti jouduimme nöyryyttämään heidät täysin korttipeleissä.

Xianissa kortit levisivät ympäri ämpäri taas kerran, eikä uudesta kaupungista ollut koppia kummallakaan pojista. Jostain se rafaelin enkeli meille taas hostellin järjesti, ja meitä oltiin vastassa asemalla, ja saatiin ilmainen kuljetuskin mestoille! Aamupalan jälkeen saimme ensimmäiset suomalaiskontaktit aikoihin kun tapasimme pari suomineitoa nimeltä Essi ja Mari. Oli hämmentävää puhua suomea pitkästä aikaa selvinpäin :D

Päivällä otettiin 4 tunnin päiväkyykky ja on juteltu jenkki-ihmisten kanssa, joita täällä on aika paljon. Homma on ihan räpylässä, mutta ehkä kaipaisi kaljaa sinne myös. Gan Bei!

Katellaas taas!

-Ricky and Sam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti