maanantai 29. lokakuuta 2012

MA OLEN MAHTAVA MIES!

Paljon on taas tapahtunut, huh huh, mutta julkaisukelpoista materialia ei ole niin paljon kuin luulisi. Tiedä sitten mitä tuokin tarkoitti. No mui nessahan sitten viimeisenä iltana tavattiin pari suomalaisjätkää, olo oli kuin seitsemällä lohikäärmeellä, mutta tilanteesta vaikean teki se,että yöbussiin piti sykkiä neljän tunnin päästä. Eihän tämä mitään, neljässä tunnissahan saa yllättävän kovan kännin päälle, jos oikein yrittää. Joten voitte jokainen oman piponne alla miettiä, kuinka pihalla olimme kun pamahdimme bussiin. Kyllä, aivan oikein, olimme TODELLA pihalla. VIISI PISTETTÄ ROHKELIKOLLE! Yöbussista ei juuri ole muuta kerrottavaa, kuin että satuttiin herättämään kaikki muutamaan otteeseen, ja bussikin piti heittää pari kertaa pysäkille, että suomipojat pääsi tyhjentämään säiliöitään. Hyvä reissu siis kokonaisuudessaan! i'm on the nightbus, i love the stops!

Mui nessa vuokrattiin skobat, ja lähettiin etsimään menetettyä nuoruuttaa, ja kadotettua rantaa, Ilman pantaa. hahahah.. Ranta löytyi, ja se oli virheetön. Skobilla oli kiva päristellä, huolimatta teinityttömäisestä fiiliksestä, mutta onneksi tehoa oli rutkasti enemmän, kireää farkkua roimasti vähemmän. Näin siis kohteessa, sanoisi Vesa.

Joo, nyt ollaan siis Nha Trangissa, ja täällähän etelän ihmiset vasta bileitä osaa järkkäillä. Eka päivä meni kivasti biitsillä hengatessa, ja taistellessa isoja aaltoja vastaan, ja toinen päivä meni aikalailla samoissa tunnelmissa. Päästiin taas jännän äärelle yllättävän nopeasti, kun etsimme hyvää ruokapaikkaa, ja Riku kuuli suomea puhuttavan lähistöllä. Se oli HIPHEI ja kaljat tiskiin. Mutta me ei oikeasti olla niin kovia alkoholisteja, kuin teksti antaa ymmärtää. 2 pistettä pois rohkelikolta. Mutta silti se kalja maistuu, Ja se on hyvää ;) Ja sen jälkeen on paljon kivaa. Ja sen jälkeen tuloo se möllikkä...Siinäpä sitten istuskeltiin suomijätkien kanssa, ja samoilla vauhdeilla tilattiin seuraavalla päivälle risteily, joka sitten olikin aikamoinen.

Kyseinenä iltana tapahtui jälleen kummia,, mentiin Sailing Club nimiseen yökerhoon, jossa oli jäätävät biitsireivit käynnissä. Maistui. Tiuku veteli, ja jossain vaiheessa Samu ilmeisesti sai tarpeekseen, ja jostain syystä juoksi vaatteet päällä mereen, ja kauhistuneiden ihmisten kuulopuheiden mukaan vartijan tullessa paikalle, Samu ei ollut yhtään mielissään vartijan kehotuksista. Samu itse kommentoi tapahtunutta "no taisin mä vähän sitä stevaria tönästä".Näistä kuopista hyvä siis lähteä seuraavan päivän risteilymähinään.

Lähtö 8.30 aamulla, ja lähtöselvitykset hoidettiin hyvässä kunnossa. Oli kyllä helmi olla veneessä suomalaisten kanssa, juoda kaljaa koko päivä, ja hyppiä veneen katolta. Tässä kohtaa on tarpeellista lähettää syvät osanottomme pariskunnille ja muille hiljaiselon kansallisuuksille. Notta anteeksi vaan!! mutta hauskaa pitää olla. Laivalla oli bändit, pelit ja pensselit, tottakai vietnamilaiseen tyyliin "yamaha" rummut oli rakennettu tynnyreistä, ja kitara taisi olla halvinta mitä rahalla saa, mutta vehkeet pelaa! Risteily tuli satamaan, meidät heitettiin kämpille, ja sovittiin jätkien kanssa, että tavataan, ja halataan viiden aikoihin ravintolassa ja sitä rataa. Sitä ennen Rikun loistava idea kuului näin "Samu meillä olisi tässä 40 minuuttia aikaa ottaa syvääkyykkyä, joten eiköhän laiteta päät tyynyyn" Samu oli mukana. Heräsimme seitsemältä. Se siitä yhteis dinneristä sitten.

Eilis ilta meni kuppiloissa hengaillessa, ja luotiin taas Kataisen kahden viikon karismakurssin tyyliin uusia ulkomaansuhteita vähän sinne sun tänne. Jatkosta ei juuri ole hajua, kohta pitäisi lähteä biitsille, ja tavata suomijätkät siellä, joten katsotaan kuinka limpusta lähtee, ja kuinka korkealle. Kiitos ja anteeksi vielä Jyrille, Ristolle, ja Jonille, Jätkät on aika ässääporukkaa!

Taas vähän termistöä tulille..

Möllikkä: LOPPUVASTUS!! aina kaikista pahin, aina paikalla, aina kusipää. Tämä on siis krapula. Jos joku on todella rapuloissan, kyseessä olevaa henkilöä tulee lähestyä huutamalla MÖLLIKKÄMONSTERIIII!!! Joten ei kiva jätkä ollenkaan. välttäkää..

Kyykky, Linkku: Monnituksen alalaji, tämä on syvempi tunnetila, ja yleensä tarkoittaa nukkumista, tai syvää sammuilutilaa. Luulisin että kursseja suomessa järjestetään toistuvasti yökerhoissa. Varaa paikkasi nyt! Varaa nyt heti, saat 2 kolmen hinnalla, ja pesukoneet kaupan päälle! LUURI KOURAAN!

-Riku ja Santeri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti