maanantai 5. marraskuuta 2012

"Ekat Lumet, menee v***sti lintassa, miljoonia menee"

Mide on tullut mestoille. Kaikkihan tietää kuka Mide on, tunnetaan myös nimellä modena, ja kaikki tietää, että modena on nopeimpia ferrareita maailmassa.

Mutta palataan taas Nha Trangiin ja Save The Wales. Nha Trang oli mesta, jossa aallot oli fyysisen kokoisia, ja kaupunki oli täynnä baareja ja ravintoloita, jossa aikaa tuli vietettyä kohtuu paljon. Nha Trangissa on vietnamin isoimmat aallot, mutta aallot ei kuitenkaan breaking pointin takia ole surffi kelpoisia, joten biitsi oli juurikin kovaa monnitusta, ja auringon ottoa enimmäkseen. Nha Trangissa päivät olivat hulluja, ja illat kohtuullisen kosteita, ja jossain vaiheessa jäbät halusivat Mui Neen, ja mehän lähdettiin mukaan. Sinne oli poukittiva messiin, jäbät on kuitenkin sen verran helmeä seuraa, ja jutut roilottaa, ja kaija koo hoilottaa. No niinpä. Nha Trangissa tapahtui sellainen mielenkiintoinen käänne, että Riston tanssi liikkeet nousivat aivan uudelle tasolle, ja jostain syystä vettä oli jokaisen päällä aina iltaisin, ja bucketteja virtasi siellä sun täällä, joka säällä. Samoihin aikoihin myös Joni löysi lompakostaan miljoonia, ja innostui näistä mielettömästi, ja tästä syntyi käsite "Miljoona-Joni". How does it taste, honey?

Mui Nessa monnia harrastettiin taas uudella levelillä ja leveli nousi Attila tasolle, ja myös illat olivat 4 suzukin, 1 yahaman ja attilan tasoa. Katsokaa myöhemmin termistöstä. Hunni Attila. Tästä meiningistä naapureillahan meni myyrä kurkkuun, ja voitte olla varmoja että hiekkaa löytyy jos jonkilaisista paikoista. Mutta kun suomi poika ottaa, se ottaa kun Nykänen, ja aamuun asti. Eräänä sekaisena aamuna, Samu otti pataljoonansa, ja lähti yksin tiedustelemaan läheistä rannikko aluetta ja kalastajakylän ghettoa, ja roilotteli ties missä tankin tyhjäksi, muiden nukkuessa. Muiden selvittyä lähdettiin MC Outlaws Vietnamin alajaoston kanssa tekemään salamaiskuja lähimaastoon. Tämän tuloksena löysimme otollisen surffikohteen, jonne runnoimme seuraava aamupäivänä. Pikku reenin jälkeen muutama aaltokin saatiin kiinni ja stand upit onnistuivat joka jätkällä.

Mui ne on muuten oikein otollinen monnipaikka, ja rauhallista biitsiä riittää itse kullekkin, mutta yökerho nimeltä Pogo on aiheuttanut harmaita hiuksia paikalliselle miliisille ja jokaiselle kilometrin säteellä asustavalle ihmiselle. Pogo on meidän resosterista noin 50 metriä, joten tasajalka hyppy telemark alastulolla onnistuu yllättävän kovilla promillella. Lempi marjamme on hilla. Myös Riston. Joku ilta taannoin Riku oli ilmeiseti vetänyt ärrimurrikeksit väärään kurkkuun, ja bucketteja lenteli myös viattomien päälle, mutta olkaa huoleti, ensimmäinen uhri oli Samu. Myös Jyri on saanut osansa. Oli siinä paikallisilla, ja vähän muillakin katsomista kun livebändi soittaa, ja neljä suomalaista täyttää lavan lyijyn raskailla dance moveilla. (me tiedetään, että fyysistä on ollu, mutta tunnelin päässä on valoa, eikö niin äipät :) ).

Resortin isännän onneksi buukkasimme liput huomiseksi Da Lattiin, ja jatkossa resortin asukkaat saavat nukkua yönsä rauhassa. Kuulopuheiden mukaan, Riku ja Samu olivat joku yö henganneet poolilla, ja jauhaneet ns. "kakkaa" aamu kahdeksaan asti. Riston mukaan tilanteet olivat menneet jotakuinkin: Supliikkikännistä, politiikkahumalaan, joka johtaa tottakai maailmanparannushumalaan. keskusteluiden sisällöt jokainen voi päätellä itse, jos ei pysty, varmasti voitte soittaa joko McLarenille, Räikköselle tai Frederikille. Aamusella pojat löydettiin sammahtaneina sikiöasentoon aurinkotuoleihin, ja tästähän olivat skottitytöt hyvinkin huvittuneita, ja äidit varmasti hyvinkin ylpeitä pojistaan maailmalla. JA TAAS HALAUKSIA MIELINMÄÄRIN ÄIDEILLE!! Otetaas taas vähän termistöä levottomille, ja tässähän sitä.TERMISTÖ:

Bucket: Kun pienenä hiekkalaatikolla oli ämpärit täynnä hiekkaa, vanhempana ne on täynnä jotain iha muuta, älä soita mulle suuta, äläkä näytä mulle kuuta, tapan sut. Miettikää nyt mikä teidät tekee onnellisiksi. Tule hyvä kakku, älä tule paha kakku. Anna mulle hakku.

Attila: RYNNÄKKÖSÄMPYLÄ, MAAILMANVALLOITTAJA, SKOOTTERIEN RAHTIALUS. Ääni on voimaa. Ruma, mutta kookas, tappaa lehmän. Manchester Unitedin uskollinen sotaratsu. Moukan tuurilla alamäkeen kaheksaakybää. Miden Skootteri. Painorajat tuli vastaan. Kyseessä siis skootteri.

Miljoona: Vietnamin rahayksikköhän on Ding Dong, Yksikkö on kevyt, jossei ole miljoona, paikka on hong kong. 1 euro on 30 000 dongia, joten Joni on kulmien kovin kolli. Donald Trump. Poikkeuksia Pogon riippukives koira, jonka on pakko olla Joniakin kovempi jätkä. Käykää kattelees, ja ihmetelkää, tuolla se nytkin ulvoo. Koirien Ron Jeremy. Postikortti kamaa.

Outlaws MC vietnamin alajaosto: Sisältää karikatyyrit:

Jyri: Teiden kurkiaura, näiden leveysasteiden leveäharteisin mies. Mulle ei v***uilla. Siniset Ray-Banit.

Joni: Miljoona-Joni, 'nuff said. Yamaha centerin jäsen. Keltaset Ray-Banit.

Risto: "tapan sut" lepuskin uudisasukas, punaniska, vannoutunut meego-käyttäjä. Yamaha Nouvo. Menee äänen suuntaan, ja menee ohi. "sekuntijalka". Mustat Ray-Banit.

Mide: Pitäjämäen Batman, Attilan suurenmoinen käskynhaltija. Attilan ruhtinas. *PUM PUM*. Mustat Ray-Banit.

Samu: Aamuisen kalastajankylän armoton kyykyttäjä, kukkahattu kypärä, mieli liian sykkyrä, "sekuntijalan" oikea käsi. Viikset säällä kun säällä. ja ne jalat ei käy jäällä. F1-Oakleyt.

Riku: Seisovan kilometrin kuningas, Yamahan centerin perustaja, "kukaan ei oo nopeempi ku mä",oma kehu haisee, "mä olen mahtava mies, mä en oo ajokunnossa", silti 115 Km/h. Morjestaa kaikille hyvien tapojen mukaisesti. Neon vihreet, tai peilit Ray-Banit.

Törkeet suhailuu...

Ja tässäpä taas, lukekaa nyt sitä Oton Blogia!! (ottoreissussa.blogspot.com)


PS. Suunnitelmat ovat muuttuneet yllättäen taas, Vietnamista jatketaan Kambodzaan, makso mitä makso, kerätkää ittenne, eli sinne siis.

Ja Äideille vielä ISO anteeksi pyyntö ylimääräisesti roilosta. Kuunnelkaa se haloo helsingin biisi, siinä kerrotaan tarvittava.

 -R,S,J,J,R,M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti