keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Sitä sattuu mitä tapahtuu

Kaaalinkkakakalaliaalksksakkakskkaak nonii joo kyllä nyt pystyy parempaan....

Eli Laosiin tultiin,laosissa mentiin, ja huomenna lähdetään laosista kyseistä syistä.. Lintassa! mutta kulttuuria kulttuuria! TÄÄLLÄ EI TARVITSE TEHDÄ PUOTIAPUOTIA, ELI TINKIÄ!!! niin paljoh.. mutta kalliimpi kuin Kambodza, joten 5-1 tilanne kolmannen erän jälkeen..Hetkonen..

Tulimme siis Laosiin helpon rajan jälkeen, Rikulla vähän otti viisumista kiinni, mutta sakkoja ei tarvinnut maksaa paljoa.. SAKKOOJA SAKKOOJA ISOOJA SAKKOO EMME ME PIHTAILE ILOSTA ANNAMME SAKKOJA SAKKOJA OMASI TUU NOUTAMAAN!!! tsori..Laos hämmensi alussa rauhallisuudellaan, ei korkeita rakennuksia, ihmiset ei pompi silmille, ja vähän liikennettä.. Mutta pakko myös antaa miinus merkki Laosin lämpöasteista, kyllä tekin sen täällä huomaisitte :) tarvii pistää pitkää paitaa päälle ja se on merkki ei-niin-hyvästä-meiningistä. Laosissa tapasimme suunnitellusti Akun ja Villen muinaiselta Vietnam reissulta, ja poikien kanssa aika on aika leppoista, ja urpoilu on jatkuvaa sorttia.. Reissasimme siis pääosin Laosin näiden herrasmiesten kanssa.. 

hulvaton kuvasarja herrasmiehistä


Saapumisesta päivän verran eteenpäin lähdimme kohti monnituksen multihuipentumaa Vangvieniä, jossa meno on lunkia, ja ihmisiä kohtuu vähän.. 

Vangvienissä hengasimme muutaman päivän, Samu kävi kalliokiipeleimässä paikallisen Sensein kanssa, joka huomasi valitun uskomattomat ylimaagiset liito-ominaisuudet, unohtamatta mustaa magiaa, ja opetti Samulle yksityistunnilla ja kikka b-52B:n tekniikoita, joista H(oo)jallis Harkimokin on vähän kiinnostunut markkinointimielessä, eli monta vuorta valloitettiin, ja lopussa aiheesta videota, jos jaksatte sinne asti selvitä, reeniä, ei ole paljoa.. Riku kävi etsimässä sen sijaan itseään läheisestä luolasta, sitä kuitenkaan löytämättä, joten ei kehumista.. Eräänä väsyneenä aamuna otimme Traktorin renkaat alle, perseet renkaalle, kaljat koneeseen ja urpoilemaan jokea pitkin.. todella lungia menoa, ei mitään örvellystä niinkuin Enna-täti väitti :) Ensimmäisen tunnin aurinko paisto, ja sitten se meni pois, ja tuli kylmyys, stressi, voimattomuus, ja pelko kylmää jokea kohtaan.. Suosittelemme siis kaljakelluntaa aloitteville kelluntaa suoritettavaksi klo 12 alkaen, ellei toisin käsketä, tai fyysinen olotila yllätä.

kaljatyyppinenkellunta. Ennalle Terveiset!


Vientianeen, eli pääkaupunkiin lähdimme takaisin jouluaattona, ja täällä onkin sitten hengattu siitä lähtien, saatiin pitkästä aikaa pyykitkin pesuun, unirytmi sekaisin, ja reissusuunnitelmaa vähän kokoon.. ihan vähän vaan.. Jouluaattona kävimme porukalla syömässä kalliisti, ja sen jälkeen olikin hostellilla ilmaista vodkaa tarjolla, mutta näistä välittämättä kävelimme urheasti voitto mielessä suoraan petiin..Kuvaa tapahtuneesta ilmeisesti tulossa facebookiin, kyseinen klippi saattaa olla myös väärennös, emme allekirjoita tapahtuneita.. 

Aku ja Ville lähtivät eilispäivänä kohti bangkokia, ja me sinne perässä heti kun saadaan passit takaisin thaimaan lähetystöstä, jonne kävimme ne tänään viemässä.. Yllättäen homma vie ainoastaan päivän, joten ehkä jo huomenna lampsimme kohti bangkokia. Bangkokissa Henkan kämpillä on uudenvuoden festivaali, jossa tarjolla Samun leiristä Rakkautta ja Piikkilankaa, Rikun patteristosta lähtee Viski/Rommi Tiimin veto ja tapahtumat, joka yrittää ottaa ylänelsonia Henkan "Pokeria Pienissä Ry" yhdistyksestä. Tulokset julkaistaan seuraavassa blogissa, eli vetoja pystyyn ison pensselin facebook saitilla, palkinnot julkaistaan voittajien selvittyä..

AIVAN, ja Eerik tulee mestoille 31.12, ja sitten on puoli bangkokia matalana.. Sitten suuntaamme muikkusmaisesti etelää kohti, koska onhan siellä lämpimämpää, ja etelässä on sanalla sanottuna hauskaa.. 

NII JA HEI MITÄS V*****!!!! EI OO RAHOJA NÄKYNY GOOGLEN MAINOSTILILTÄ!! ELI OLLAANKO SITÄ OLTU LAISKOJA NIISSÄ KLIKKAILUISSA, KATTOKAA NY ON HOTELLIA PATTAYALTA, JA TIES MITÄ HALPALENTOJA ETTÄ KLIKKI SIITÄ, JA SIT TÄNNE!!! KLIKKAAJAT KLIKKAA..LENTÄJÄT LENTÄÄ ja video pitää lisätä vielä..
Termistöä ei oleee..

näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

-RS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti