lauantai 1. joulukuuta 2012

Urpoillaan Yhdessä!

Jaahas,RISTO NY TAKAS AASIAAN! Se olis sitten täydenkuun pippalot taputeltu, ja hommahan roilotti pahasti. OTAKSÄÄ FANTAA?- EIKU KOLAA! EIKU OTAKSÄÄ FANTAA!? EIKU SPRAITTIA! kolkytä patia kipale.. mutta meni jo..asiaan, takaisin Aasian.

Ristoa ei ole vieläkään näkynyt, mutta neuvotteluja on käyty..RISTO SAA POTKUT. läppäläppä.. kyllä se vielä Suomeen kypsyy ja tänne tuloo! Ja täten myös ilmoitamme, että Risto taitaa olla tällä hetkellä yksin Bell&Ross rannekello-klubissa, koska Full Moon partyt verottivat jonkin verran irtaimistoamme. Tarkemmin sanottuna kahden rannekellon verran. Toinen lensi iloisesti ensimmäisenä päivänä katuun, ÄRRIMURRIII!! ja toinen sitten nielaisia hieman vettä. Mutta todellakin niistä juhlista hieman. Kutsuttakoon niitä nyt sitten vaikka meidän "pikku"jouluiksi, itse saatanan suunnittelemiksi pippaloiksi. Meininki oli hommattu saturnuksesta, musiikki modeemista, ja aineet pahemman luokan puistokemisteiltä. Käsistähän se lähti, ja kovaa lähtikin..

Ensimmäisenä iltana baarimoskiitto puraisi todella kovaa ja korkealta, ja muistikuvat ovat rajalliset kello yhden jälkeen. Mutta hauskaa meillä kuulemma näytti olevan, ja toxictwins-show viihdytti kaikkia tasapuolisesti myöhään yöhön saakka, mutta hävisi jossain vaiheessa aamun sarastaessa jälleen omille tutkimusmatkoilleen saaren uumeniin, ja tämän jälkeen kyykytys oli massiivista. Nukkumaan päästiin siinä aamu yhdeksän aikoihin, kun se oli jälleen turvallista.

Toisena päivänä, eli itse gamedaynä meininki käynnisteltiin varmuuden vuoksi hyvissä ajoin, ja turnauspaitoja hifisteltiin taistelukuntoon, kuin myös taistelijoita. Paidat totta kai hifisteltiin pelinkuntoon muutaman levottoman jälkeen, jotta tulos saatiin maksimoitua. Sloganiksi muodostui luontevan helposti "Urpoillaan yhdessä" ja tämä herätti kanssa valmistautujissa hieman hämmennystä, ja monesti meiltä tivattiin mitä urpo meinaa.. Vastaus yleensä kuului: "well... you know us..?" Kellon tultua riittäviin lukemiin, oli aika siirtyä reggae baarin kautta rannalle haistelemaan tunnelmaa.. Ja sitä riitti. Ranta täynnä bilekansaa jos jonkinmoisessa kunnossa, toiset hyvässä, toiset paremmassa..Tuon jokainen voikin sitten käsittää omalla tavallaan, mutta olemme melko varmoja, että mitä enemmän lunta on suomessa, sitä enemmän lintassa täällä mennään..


Paidat olivat jotain ihme uv-hässäkkää, eli näyttivät hämmentäviltä iltamissa.. Kumpi on kumman taiteilema?


Retkueemme hostelimme edessä.

Kuvia itse tapahtumista ei valitettavasti ole, koska seiffasimme jäljellä olevaa irtaimistoamme safetyboxissa hostellissa (tähän ei oikeasti liity se, että ensimmäisenä iltana safeboxin neli-numeroinen koodi oli ilmeisesti vaihtunut, ja boxia oli kovin vaikea saada auki, sama tapahtui viimeisenä iltana uudestaan, eli yhteensä jouduimme rikkomaan kaksi safeboxia..) Tästäkös hostellin omistaja Yan ilahtui, mutta Samu onnistui sulavilla liikkeillään lahjomaan meidät pois pahasta, emmekä köyhtyneet kuin viisi euroa. Full Moon ilta meni sulavasti jälleen aamujäille luistellen, ja toxictwins toimi jälleen pää-, ja linjatuomareina, viihdyttäen kansaa, Riku yläkerrassa, Samu alakerrassa.. Huhhahheihulihuli!

Kolmannesta illasta ei juuri muuta mainintaa, kuin että Riku oli viimeyönä diilannut tatuointiajan itselleen klo 22.00 alkaen, joten tätä lähdettiin työstämään melkein koko porukan voimin, ja ihmettelijöitä, ja tukijoukkoja riitti loppuun saakka.


Mahtavaakin mahtavampi tatuointi.

Samu kävi yksin pyörähtämässä expedition tyylisellä rantakävelyllä, kertoi tavanneensa porukan norjalaisia sekä ruotsalaisia, ja nauttineensa muutaman levottoman..Riku sen sijaan hengasi hostelilla pullo kädessä. Onneksi jäljellä oli enää alle 20 tuntia tätä saarta. Emme ole varmoja, kestääkö edes Eerikin pelikunto tälläisiä määriä suorituksia, mutta se ehkä pystytään selvittämään piakkoin.

Seuraavana iltana otimme suunnaksi Krabi nimisen paikan, joka oli intel-joukkojen mukaan noin puolen vuorokauden matkan päässä.. Krabilta löytyi Sandra, jolla ei ole mitään sanottavaa tänään. Krabille mentiin orjalaiva tyyppisellä ratkaisulla, jota edessämme oleva mustaihoinen henkilö kommentoi seuraavin sanankääntein: "oh my god, this place feels like home!" Emme rohjenneet naurahtaa, sillä mies oli isokokoinen.. Krabille saavuttiin kello kymmenen aikoihin, hommasimme kattoa pään päälle, seurasi kuositus, mikromonnitus, ja suuntasimme biitsille tekemään hiekkalinnaa.. Krabi on siinä mielessä kiva paikka, että täällä ei ole pakkobileitä, jos roilahtaa, niin oma moka..


"Orjalaiva"


ÜBER-hiekkalinna MORJESSSSHH!!!

Jatkosta sen verran, että Riku ottaa mopon alle, kartan käteen, Sandran kyytiin, ja mennään eteenpäin. Ilmeiseti Malesiaan. Ja Samu?!?! kaikki miettii kuumeisesti. Samun thaivaimo lähti, ja tästä masentuneena Samu päätti lähteä hakemaan uutta vauhtia Suomesta. Skeptisille vaihtoehto, morjesta pöytään, siskon häät voivat myös olla osasyy tulevaan. Niin, jos jollain on kulkua HELSINGISTÄ TAMPEREELLE 5.12., TÄTEN ILMOITAMME, ETTÄ SAMU ON PARASTA MATKASEURAA, JA ON SISÄSIISTI, kunhan pidät nesteytyksen hillittynä. Katsotaan, miten Samu sopeutuu Suomen karmivaan ilmastoon, ja katsotaan miten pahasti Rikulla leviää homma sormille sillä välin.

Muista tsekkaa myös ultimate täydenkuun termistö!

MAHTAVAA LÄHESTYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ SUOMI!! JA MUISTAKAA KÄYDÄ POISTAMASSA JOULUKALENTERIT LÄHIMMÄSTÄ 7/11 LIIKKEESTÄ!
Termistö:

Muutama levoton: Tulkitaan yleensä muutamaksi tai muutamaksi kymmeneksi olueksi. Näiden jälkeen jutut muuttuvat on sen verran levottomiksi ettei äitikään olisi ylpeä... Eikä varsinkaan se naapurin kuuluisa Pena. ei tästä enempiä..

Mikromonni: Ei, tähän ei liity mikroaaltouuni, niinkuin Ilkka heti ajatteli..Ruoka laitetaan kaasuhellalla, eikö?? Tämä monnituksen laji on mitä hienoin, mutta myös vaikein, ja tulee suorittaa erittäin tarkasti valmistelluissa olosuhteissa, ja mikromonnia ei saa päästää venähtämään syvämonnituksen puolelle. Mikromonni on tarpeen, kun on vähän aikaan, mutta monnituksen tarve on suuri!

Aamukaveri: Jätkä/muija, joka tulee kylillä vastaan heti aamutuimaan, kun itse olet kävelemässä 7/11 kauppaan hakemaan aamuista tuoretta tunasandwichiä, vielä aivan pihalla, juuri heränneenä.. Usein aamukaverit nauravat sinulle päin naamaa, kertoen, että suomalaiset ovat hulluja, hyvää seuraa, ja pyytää sinua facebook kaveriksi. Tovin juteltuasi aamukaverillesi, sinulla ei vieläkään ole mitään käsitystä, kuka on tämä aamuinen hahmo, miksi hän on siinä, mistä hän puhuu, ja mitäh??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti