keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Iso Pensselillä Väärään Karttaan

(varoitus lukijoille, tulossa levoton teksti, ei sovi luovuttaa, termistö lopussa!!)

Hellureihellurei vääntö on hurjaa.. Blogihan luvattiin laittaa taannoin "seuraavana päivänä", kas kummaa näin ei jostain syystä käynytkään.. Mahtaako syynä olla se, että Samu tuli hotellin kolmaanteen kerrokseen eräänä myrskyisenä yönä normaalisti parveekkeen kautta, koska Rikulla ei ollut enää voimia ilmeisesti avata ovea. Eli tällä hetkellä aikaa on vietetty kaikille tuntemattomassa, mutta niin tutussa paikassa, eli sieltä mistä Sirkesalo lähti rantatuolista, kuin hauki rannasta jäniksen perään, ja tottakai konsanaan.. Jotta tekstistä tulisi mahdollisimman epäselvä, siirtykäämme takaisin tuohon tapahtumien yöhön josta on ollut puhetta..

Näkymää parvekkeelta

Koh Changilta siis lähdettiin kohti Bangkokia jälleen kerran amphibityyppisellä minivan ratkaisulla ja Bangkokissa haettiin perusteellista kuositusmonnia. Mutta hei eihän me vieläkään palattu siihen yöhön? no ei niin mutta ollaan menossa! valitettavasti me ollaan jo eellä. Kun oltiin henkisesti valmiita, hypättiin yöbusseihin, Eerik poukki Koh Phi Phille morjestamaan Changilla tapaamiaan suomalaisia, mutta ei huolta Eerikille vedettiin pikakurssi, rättisulkeiset ja syöksymisharjoitukset, jotta mies voitiin päästää hetkeksi yksin etenemään.. Samu ja Riku sen sijaan lähtivät kohti spagettimatkaajan unelmakohdetta, Khaolakin tv:stäkin tuttuja tsunami hazard zoneja ja täällä on nyt sitten aikaa vietettykin.. Syy miksi täällä ollaan, on niinkin yksinkertainen, kuin Ylisen Katri, joka työskentelee aina kohteessa. Tajuutjä?

Kivasti aiheen vierestä Khaolakin keskustaa, ja meidän virheetön nopea skootteri kisavärityksellä!


Siis siihen kadonneeseen punaiseen lankaan, ELI ensimmäinen ilta muuan lomaresortissa ja Leikkisetä-Antti, Katri ja tottakai Ison Pensselin tiimi lukuunottamatta kuvausryhmää.. Kake hukkui uima-altaaseen päiväjurrissa. Kuvaajan paikka siis auki! hakemuksia tulemaan! NYT SE LANKA!! noniin, parvekebileet tällä kokoonpanolla, ohjeistettu juomapeli, ja eikun tutustumaan. Ilmeisesti jossain vaiheessa iltaa joku oli löytänyt portaalin suoraan läheiseen, tai ei niin läheiseen baariin, ja sieltä itsemme löysimme, ja heti perään hukkasimme. Extreme-Antilla oli ilmeinen kotiinlähtö x-kohdassa iltaa, johtuen seuraavan päivän velvollisuuksista, mutta loppuryhmä jatkoi ilmeisesti pidempään. Illan lakipiste saavutettiin, kun Katri tarjosi jotain yllättävän hävytöntä, juomakelvotonta shottia pojille, ja seuraavana vuorossa olikin jo tutuksi käynyt tiimilaatta. Sanomattakin oli siis selvää, että yksi ja toinenkin svägeli oli tässä vaiheessa kumottu, ja lisää ei olisi enää tarvinnut. Lakipisteen lakipiste saavutettiin kun Samu teki catwalk tyylisen statement poistumisen anniskelualueelta kohti ääretöntä ja sen yli. Riku onneksi jo luottaa Samun autopilottiin, eikä vaivautunut lähtemään perään, ja näinhän se aina toimii. On ennenkin toiminut. Samulla ei juurikaan ole illan eventeistä koppia, mutta tarinan mukaan paikallisia skootterikyytejä oli tarvittu enemmän kuin kolme, ja Thaimaan rannikkoa sahattu vähän sinne sun tänne. Loppu hyvin kaikki, Samu löytyi hotellihuoneen parvekkeelta (sijaitsee kolmannessa kerroksessa) nukkumasta, eikä kukaan tiedä miten sinne on voinut kiivetä. Släbärit ja lippis löytyi kymmemen metriä alapuolelta, joten uhrauksia siis oli vaadittu. Rikun ilta eteni jokseenin normaalisti lukuunottamatta suomalaista undercoverpoliisia, uima-allas uintia, ja tottakai merta unohtamatta. Elossa siis ollaan!! Älkää äidit huoliko!

Koska kovasta radatuksesta tulee jonkilaisia unimunkki oloja, ne on aina huuhdottava pois keinolla millä hyvänsä, tässä tapauksessa krapulaseikkailu suoritettiin läheisellä vesiputouksella ja KULTTUURIA KULTTUURIA!! 10 pistettä porukoilta, kävimme munkkitemppelissäkin!!! (koira oli tottakai tässäkin haudattuna, kävimme ihmettelemässä alligaattoria, apinaa, ja kaikenlaista muuta taapertajaa) Hämmennystä temppelissä lisäsi ryhmä munkkeja jotka iloisesti jorasivat gangnamstylen tahtiin hymykorvissa. Luotto ihmiskuntaan on mennyt, siis oikeesti munkitkin??

Alligaattorin peruslevel 1 on 1 monnitus

Samun näkemys temppelikuvauksesta.(ainoa laatuaan)

Apinaaa


Vesiputouksen viidakkomähinäseikkailu (facebookista lisää kuvia putouksesta)Muuten Khaolakissa on mennyt aika mukavasti, kävimme yhdellä päräyttävimmästä biitseistä, yllätyksenä biitsi löytyi pahimman laatuisesta turistirysästä, ja olihan se päräyttävää.. Kävimme SAUNOMASSA ensimmäistä kertaa reissulla ja se oli kaikinpuolin virkistävä kokemus, varsinkin Riku tykkäsi, koska viime saunasta taitaa olla vierähtänyt jo lähemmäs viisi kuukautta..

Sunset beach

Aalto tulee ja pesukone alkakoon!


Khaolakissa on myös oivallinen paikka observoida spagettimatkajaan unelmakohdetta, ja heidän käyttäytymistään. Resorttielämä pistää miettimään syntyjä syviä, ja kaikki on tehty turistille niin helpoksi, ettei hotellista tarvitse poistua, ja puhelimen päästä saa murheen kuin murheen suoristettua, aina huoneen neliömääristä lähtien. Isolle Pensselille tälläinen meno on ensinnäkin turhan kroisostelua, eikä aitoa menoa näy missään muualla, kuin Samun unissa, ja Rikun videoissa. MEKAANINEN!
Tästä suunnaksi visulahti, paljon puhuttu sissiharjoitus ihmiselämän synkimässä kolosessa eli Phuketissa jonne olisi tarkoitus lähteä vielä tämän vuorokauden puolella. Tämän jälkeen iloinen re-unite Eerikin kanssa, ja toivottavasti laitesukellushäsmäkät voidaan aloittaa..


TERMISTÖ:
Kuositusmonni: Ei muisteta onko tätä jo selvitetty, mutta kertaustahan se taisi ollakkin äidin veljenpoika, joten asiaan.. Monnin kaikki muistaa, ja kuositus tarkoitti itsensä ihmiseksi fiksaamista, eli suihkut, hampaanpesut ja tottakai päiväunet, tutummin päiväkyykky. Näistä on kuositusmonni tehty. Monesti kuositusmonnin jälkeinen tilanne saattaa olla muutamat levottomat kaljat hyvässä porukassa.

Spagettimatkaaja: Slangisana pakettimatkaajasta, kaksi viikkoa etukäteen maksettua lomaa, lapset mukana, yllätykset tunnetaan nimellä loppuvastus, ja aina löytyy jotain nillitettävää.. Spagettimatkailu on ainostaan sallittua honeymoonilla, eli häämatkoilla, muita pakettimatkoja isopensseli ei tunnusta. Spagettimatkaajaa ei tule missään tapauksessa sekoittaa Bucket-matkaajaan, koska he kisaavat aivan eri sfääreissä. (bucket-matkaajista enemmän kiinnostuneille, kannattaa skrollata alaspäin vietnamin aikoihin, josta on raportoitu tähän blogiin)

Svägeli: Uusi hieno sana kaljalle, koska rakkaalla saamelaisella on tunnetusti monta nimeä eri konteksteihin. Saa käyttää, aiomme kuluttaa myös tämän termin loppuun hyvinkin pian.

Unimunkki: Riku. Maailman huonoin herääjä/sängystä nousija. Nukkuu, kääntyy, monnittaa, nukkuu, nukkuu, ei käänny, leissittää, herää, nukkuu, ei herää, ilmoittaa haluavansa nukkua lisää, herää ja tuhoutuu huonoon elämäänsä.

Tiimilaatta: Suoritetaan hyvän kaverin kanssa, on suoritettava puhtaasti yhteislaukauksella, ilman tulikomentoa, tai tulialuetta. Kyseessä perussuomalainen huuto-oksennus. Hissipojan sesonki, lemppari ja keräilylaatta.

Noniin niitä mainoksia mainoksia! Rahat alkaa käydä vähiin, ja kohtahan tässä pian joudutaankin jo oikeisiin töihin, mikä ei ole mistään kotoisin jotenka! On imuria, marmomia ei oo, mut onhan ne siistejä. KLIK KLIK KLIK!! ja hotelli Pattayalta!! Niin ja tottakai henkevää kulttuurimateriaalia kaikenikäisille on kehitteillä, kunhan saadaan Kakelle korvaava agentti mestoille.

- kahen litran kuustoista venttiilinen turbo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti