tiistai 12. helmikuuta 2013

Konkurssi lähestyy, puolet kiinteistöstä kiinnitetty, kunhan ei erottajalle joutuisi..

Okei, Viime blogista näyttäisi olevan viikon verran aikaa vierinyt, ja se postailtiin Langkawilta, Malesian ensimmäisestä kohteestamme ja sieltä ollaan nyt selvitty Penangiin asti, ja täällä ollaan oltu jo muutamia öitä.

Langkawi oli partiparti, käytiin mäkkärissä, ja ihmeteltiin turistimähinöintiä. Käytiin myös tutkailemassa paikallisia saaria veneretken merkeissä, tästä olikin bollywood tasoista videomateriaalia youtubessa. Langkawilla ei sinänsä ollut juurikaan tekemistä, tai tekemistä olisi kaiketi ollut, mutta eihän sitä aina jaksa lähteä katselemaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta, ja skobailustakin on jo saatu aikalailla tarpeeksi, joten ei siitä sen enempiä. Käytiin krapulaseikkailupäivänä myös katselemassa kun kotkat hengailee ja tekee uskomattomia syöksyjä sun muuta mahtavaa, ja sekin taisi videolla vilahtaa.. Video löytyy nimellä malesian mahtavuutta, jossei sitä vielä ole jostain syystä katsonut.. Videoissahan on se hyvä puoli, että ne voi aina katsoa uudestaankin.

Langkawilla tapasimme Toivas-Leenin joka jostain käsittämättömästä syystä viekkaudella ja vääryydellä kidnappasi meidät mukaansa katselemaan kiinalaista uuttavuotta Penangin saarella ja sinne oli siis lähdettävä reissulle. Tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa, että Penangissa on helevetin tylsää.. Ollaan hengattu chinatownissa, uutena vuotena otimme kuppia hieman ja tottakai ammuskelimme raketteja ja aiheutimme yleistä pahennusta. Ilta lähti mukavasti käyntiin, kun Leenin sydänystävä James the ladyboy kutsui meidätkin luokseen syömään ja pahimmilta perseraiskauksilta onneksi vältyttiin, ja kaikkien yllätykseksi James otti ja löi skottiviskit pöytään, joka sitten kivasti pojille maistuikin. Liekö tässä ollut sitten jotain kieroja taka-ajatuksia, mutta onnistuimme ne välttämään, ja Samulle skottiviskit ottivatkin sitten loppujen lopuksi kunnon nousut, ja tästä oli hyvä lähteä ostamaan ilotulitteita, isoja valoja, isoja kamoja ja isoista rahoistakin päästiin eroon.


PSY lavalla pyörimässä, ja parit ihmiset.


Mutta after all, James oli loppujen lopuksi hyvä "jätkä". Propsit Jamesin äitimuorille joka oli taikonut vanhan kunnollisen kiinalaisen hotpotin pöytään kaiken maailman herkuilla, ja ruoka oli erittäin hyvää.. Kaikkien yllätykseksi kiinalainen uusivuosi ei lähtenytkään henkseleistä, ja kiinalaiset "juhlivat" todella maltillisesti pysytellen sisätiloissa, ja loppuillasta kaikki lähtee yleensä itkien omiin koteihinsa. Kiinalainen vuosi 2013 merkitsee mustan käärmen vuotta, aka tummaa letkua, aka mustaa jöötiä, joka taasen ison pensselin almanakan mukaan merkitsee tottakai onnea maailmalla käyskenteleville urpoille, sekä erittäin paskoja säitä ruotsiin. Talar ni svenska? först@r du? Kiinalaista uuttavuotta, ja tulevian Malesian vaaleja juhlistamaan oli myös kutsuttu herra universumi, eli tottakai PSY aka GANGNAM STYLE, ja olihan se nyt käytävä tottakai tarkistamassa, kun kerran se neljän kilomeetrin päästä löytyi.. Konsertti oli ilmainen, ja fiilis oli sama kuin juutalaisella uunissa pääsiäisen aikaan, eli kivaa oli. Äijä soitti 2 biisiä, (arvaatteko mitkä?), sanoi, että ei tee yleensä encorea, mutta jos tarpeeksi huudatte, niin voin tehdä, ja sieltähän se minuutin jälkeen asteli takaisin lavalle, ja hevostanssi alkoi taas.. Pääsimme myös paikalliseen lehteen kuvan kanssa, ja kohtahan tämä ylimaallinen julkisuus alkaa jo ärsyttää pientä kulkijaa.. ei vaan, kiva juttu.

kuvassa nähdään myös Petra, Meri ja Alma tampereelta, ja tottakai Kanada-Steve.


Penangissa ollaan kunnostauduttu myös käymään elokuvissa ja kävimme katsastamassa uusimman die hardin, hannun ja kertun jossa on myös suomalaisnäyttelijä, ja stallonen uusimman leffan.Täällä Leffa maksaa 2-3€ laaki, joten terveiset Rabelle, jonka opiskelijabudjetista kolme neljäsosaa menee suoraveloituksena, lyhentämättömänä suoraan finnkinolle, asut väärässä maassa kuomaseni :) Suosittelemme Stallonen uutta perhedraama elokuvaa kaikille draamasta kiinnostuneille, ja varsinkin tyttöporukoille ennen illan viettoon lähtöä ;) Leffa kantaa nimeä bullet to the head. 5/5.Penang

Tämän päivän agendassa on ollut budjettiriihi (sakkaa), Austraalian legin suunnittelua (sakkaa), ja hieman pientä selvittelyä koskien lentojen hintoja (sakkaa), puolet budjetistamme on tainnut hävitä kreikan lainojen lyhennyksiin, koska johonkihan ne ovat menneet? Kreikan oliivikeisarit on paskoja jätkiä, ja me ei niistä tykätä kyllä yhtään.

Alun perin suunnitelmissa oli lähteä kikkailemaan Indonesian viidakoihin sumatran saarelle, mutta sattuneesta syystä skipautamme todennäköisesti sen, ammumme suoraapäätä balille, ja sieltä sitten aikanaan Austraalian luvattuun maahan, etsimään amerikkalaista unelmaa.. Mowgli seikkailut siirretään hamaan tulevaisuuteen, ja turkulainen unelma saa vielä odottaa.

Loppurölli: totuuksia lasten suusta, propsit Eerikille!


Ei tiiä mikä sakkaus tuli tohon kuvaan, ei kinosta, mutta oleellinen käypi ilmi. Mutta näillä taas koitetaan jaksaa eteenpäin hetkinen, ja saas nyt sit nähdä miten tässä käy kaikkien viisumien ja suunnitelmien kanssa, pitäkää vastaanottimet oikeilla taajuuksilla!

peace out!

-Riku ja SamuEi kommentteja:

Lähetä kommentti