tiistai 5. helmikuuta 2013

Thaimaan recap, langawilla, ja tuostah

On tullut kaikkien odottelema aika, aika jolloin kellot pysähtyvät, liikenne seisahtuu, kirkon kellot soivat, salkkarit jäävät tauolle.. Vuorossa siis thaimaan re-cap. Tunnetusti punaiset lankakerät eivät ole lähelläkään näitä recap kirjoituksia, mutta eihän me sellaisesta välitetä, koska illalla meitä viihdyttää Danny, isoilla valoilla ja isoilla kamoilla..

Aloittakaamme juhlallisin menoin kohteesta, jota Bangkokiksikin kutsutaan.

Bangkok, tuo mähinäpesäke, kaiken pahan juuri ja juuri, koska alku löytyy kiinasta. Kaupungin elettäväksi tekee täysin Henkka aka Gooby, ja Henkan monniparatiisi, asian cribs 2012 ylivoimainen voittaja yleisöäänestyksissä. Bangkokista löytyy, kuten arvata saattaa, kaikki mitä normaali syntinen mies keksiikään hommata. Iso kaupunki, ghettoa löytyy paljon, mahdoton liikenne, 7,8 km otti joskus taksilla 55 minuuttia for example. Kannattaa käydä, meille Bangkok oli eri mainio paikka, siitä isoimmat kiitokset Henkalle, ja sille mäkkärille siinä kämpän vieressä josta sitä safkaa aina sinne laneille tilailtiin.. morjeeeess. Verrattain kallis. riippuu mihin vertaa.. tottakai. ...     ..   .Henkan altailta.

uusivuosi bangkokissa.

(tässä välissä pitää katsoa listaa missä sitä tulikaan pyörittyä pitkin thaimaata, onks kellään mitään hajua?)

Koh Phangan - The ultime fullmoon party island. lintassa menee, jos menee laisinkaan.. Rahaa palaa ja bensaa sataa. sokat irti jo satamassa, buumshakalaka, homma roilottaa, jos selviät hengissä illasta, olet onnekas, mutta krapula tappaa aamuisin osallistujia. jollain ilveella selvisimme kolme iltaa ko. saarella viikatemiehen ollessa kannoillamme koko tuon ajan, mutta öisillä kuja juoksuilla saimme eksytettyä tuon tummanpuhuvan kusipään joka viattomia roilomiehiä ikävillä työkaluillaa jahtailee.. Jos joku joskus tänne jaksaa lähteä, menkää sunrise biitsille, koska siellä tapahtuu ja luultavasti sattuu, ja yan's dormitory on place2b.

Bilekansaa roilottamaan lähdössä sankoin joukoin. Jäät ja parit leukaluutkin särkyivät. Kuvassa takarivistössä Andrew Parker, Aasian kovimpia Röllöttäjiä??


Krabi - onks tää paskaa? naalin paskaa meidän montusta löyty. Tää ei oo kyllä hyvä. Krabi on turistirysä, Samu teki kahden viikon spagettimatkansa suomeen täältä ja Riku jäi purkamaan bungaloweja.. not much to do, kiipeilymestat löytyy, sukeltaminen tottakai onnistuu, muutamat hyvät reggaebaarit. Kalliit asumukset, myyjät huutelee suomea ja ruotsia sekaisin ja mitä kuuluu kukkuluuruu ei enää naurata ketään.  'nuff said. Rikun mielestä Thaimaan huonoin paikka.
Trat - rauhallinen kalajastakylä Koh Changin edustalla, mutta kalaa täältä ei saa. Käytiin me syömässä jossain kivassa ravintolassa, johon aussi-sami ihastui enemmän kun tarpeeksi, ja samassa bb sängyssä nukkuivat Eerik, Samu, Riku ja Sam, eli hyvät unet.

Matkalla Tratista Koh Changille. Mei, Henkka, Eerik, Samu ja Riku

Koh Chang - koirien pattaya, koirat panee paneen.. Hengasimme lonely beachillä pääosin, ja yhden yön taisimme viettää jossain muuallakin. Täällä oli sitä aitoa menoa, suomalaisia enemmän kuin ilveksellä lupaavia junnuja, ja bileet olivat kovaa tasoa, ja tämän todistivat myös mökkinaapurimme, joten perinteiset marttimielikäistyyliset mökkinaapuri vitsit olivat todella vähissä. Vähissä myös muistikuvat illoista. Lonely beach on P2B, vai mitä Risto?


Khaolak - Tuutjä ? Lähdetjä ? Miksetjä lähde ? Lähdetjä jo? Katri teki sen, täydellisen frontsidemajoittamisen upeassa kahden viikon resortissa. Ei travellaajan paikka, mutta Katri, Erikois-Antti, Laura ja Elin tekivät olostamme oikein kotoisan ja viihtyisän. Suurimmat kiitokset. Kuuluisa paikka, paikka josta Sirkesalo lähti rantatuolistaan, yksi thaimaan hienoimpia rantoja ja täällä kaiketi voi vähän surffailuakin yritellä, jos oikein masentaa..


Phuket - Ei jaksais. Kaikki tietää. Budjetti sakkaa, turistimähinä pahimmasta päästä. Todellinen massage-amma miehen paikka. Ravilätkät must have.
Koh Tao - Täällä viihtyy jopa pajatso, maijaana, maijatsu, taijuuna, tai ihan sama.. selitetään myöhemmin.. Taolla voi sukeltaa ja jokeltaa, ja snorklaaminenkin on mahdollista, jos osaa pidättää hengitystä. Aikaa meni useita päiviä, viikkoja, ken tietää? mutta hyvät rasta/reggaebaarit takaa letkeät illat ja pitkät aamumonnit. Jos joku tänne eksyy, paras näköala basic bungalowilla löytyy sunrise bungalows resortista. Parhautta thaimaasta.Langawi - HEIHEIHEIHEIIEHEI TÄÄ ON JO MALESIAA! Täällä ei tapahdu mitään, toissa päivänä tultiin, otettiin vähän kaljaa, ja pelattiin monopolia. Tänään ja eilen on monnitettu kovaa. Kohta lähetään kylille hämmentämään porukkaa.. Onnittelut myös Spesiaali-Antille ja Katrille, pääsitte virheettömään Rollerball videoon, joka on tottakai nähtävissä youtubessa.

Mutta näin jälleen kerran ollaan iloisesti saatu thai re-cap rakenneltua, ja ojjoiijjoijjjoi tiistai päivä, joten muistakaahan kaikki:
PAKKASEEN!LEPO!


PAKKASEEN, HAJOTKAA!!

Termistö:
Pajatso, maijaana, taijuuni, tajuutsä, maijatsu ja kaikki muu tarkoittaa Maijua ja Tatjaa, joiden fuusioituminen tapahtui eilisiltana, ja kukaan ei oikein vieläkään tiedä miten tästä eteenpäin?

Maailman kirjat ovat sekaisin pahan päiväisesti: raappanan biisi soi eilen malesiassa, langkawilla baarissa ja stigg dogg nähtiin joku aika sitten khaolakissa..


ISOLLA PENSSELILLÄ PIENEEN KARTTAAN FACEBOOK SIVUSTOLLA YLI 400 TYKKÄÄJÄÄ, MATAHTAVAA NIINKUIN HAMMNOND SANOISI! HENRI SALO VIEKKAIDELLA JA VÄÄRYYDELLÄ GETTASI ITSENSÄ KORKEIMMALLE PAIKALLE, MUTTA ONNEKSI GETTEJÄ ON LOPUTTOMASTI TULOSSA JOTEN EI MUUTA KUIN 500. KÄRKYTTÄMÄÄN! HYVÄÄ TIISTAITA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti