torstai 24. lokakuuta 2013

URAANIKANA VETI MAKSAPOMMIN!!!!

JalopenoUUUUUUH!! kussomunhopoti.

Tämä blogi rustataan jälleen kerran kahdesta eri näkökulmasta, eivätkä kummatkaan mielipiteet edusta minkään pataljoonan virallista linjaa, mutta jokatapauksessa seuraavassa ensiksi Rikun näkemystä lomailusta, ja sitten luonnollisesti Samun.

----------------------------------------------------------------------------------

Paljon puhuttua blogia pusketaan eetteriin kovista vaikeuksista huolimatta, viime aikasten tapahtumien kertaaminen kannattaisi jättää ehkä kokonaan tekemättä, mutta toisaalta aloitetaan nyt kerta tässä jo kirjoitetaan.. Sakkaa todella kovasti..  Muistan kuulleeni lauseen "joo ei kirjoteta.." Samun suusta taannoin..

Olimme lomalla etelän lämmöstä, ja kävimme ainakin Tallinnassa spagettimatkalla, emme löytäneet aluksi koko kylpylähotellia, superalkon löysimme, ajelimme koko ajan taksilla, koska (voitiin), ei löydetty rokkibuutseja, eikä mitään muutakaan fiksua. Sussun shoppailukunto yllätti myös fyysisyydellään kaikki osallistujat. Varmoja ei olla vieläkään oltiinko sitten tallinnassa, mutta hirveä se krapula kyllä oli. Kylmä tuli.

Allasosasto pärisi, tuumaili Sussu. Reissun aikana myös huomattii, ja todettiin Sussun olevan todella kova tuumailija, ja rakensimme sussulle porukalla uutta identiteettiä. Amarillo ravintolassa ollessa sakkauma saavutti ultamaagisen lakipisteensä, kun viereistä pöydästä kuului jalopenoouuuh, ja näin ollen virolainen päiväkänni oli tosiasia. Vaikka Euribor onkin laskussa, oli siitä huolimatta promillet todella kovassa nousussa. Goprolle kuvattiin videota about monta tuntia, ja näistä koostamme sitten aikanaan jonkinlaista juttua julkaistavaksi.

Matkalla oli mukana Matkanjohtaja Karkki, joka ei löytänyt hotellille, karkilla oli järjestelmäkamera, ei muistikorttia ja kamera meinasi hävitä muutaman kerran, eikä sitä käytetty kertaakaan. Matkan alkutaipaleella virtaus koetteli profiilia, ja maksapommeja jaeltiin jo aikasessa vaiheessa. hakiessamme linssinsuojusta kameraan verkkokaupasta, emme löytäneet edes subwayta jätkäsaaresta. Tästä oli hyvä jatkaa.

Matkalla olivat megessä tottakai:

Sussu. Samun vaimo, pahimman luokan tuumailija. Kuhmu päässä, mustelmaa persiissä, kaatui siivotessa, valkoisuus aste on mallia hetulavalas, ammattishoppaaja, huonoimmat läpät ikinä. "Susanna, mene hakkaamaan päätä seinään" sanottiin sussulle jo päiväkodissa, sussu teki työtä käskettyä, ja tässä on tulos.

Karkki oli matkalla katselemassa vähän poikien perään ja matkanjärjestäjänä Karkki tunnetaan Karppisten suvun yhtenä nuorimpana roilottaja jäsenenä, ja myöskään Karkin suoritukset roilotuksessa eivät kalpene veljensä suorituksille juurikaan.. Ja me ollaan samun kanssa on kauhulla eräänkin kerran vierestä katselleet, miten Eerik poika pistää menemään. Aikaisemmissa blogeissa Eerik on mainittu ja kuvattu ainakin thaimaassa..

Matkan tavoitteet olivat siis hommata rokkibuutsit, shoppailla, laittaa rystynen maahan, olla altaalla ja nukkua, ja susannan mielestä ostaa karvaliivejä.

Edellämainituista ei onnistuttu buutsien kanssa, shoppailemassa käytiin ja joku taisi jotain ostaakin, samu osti ainakin dealmaker- henkisen paidan.

Ensimmäisen illan seikkailu suoritettiin taksilla, mäkkäärin, drive inniin, ja takaisin hotellille. Taksi kuski kertoili nykäsen matista jotain, palkaksi hän sai tulpajuustoja 2 kappaletta. Illan tiimellyksessä Riku hukkasi itsensä, muistinsa ja karkin asunnon sijainnin, ja kysyi maantieteellisen sijainnin karkilta. Tämä aiheutti luonnollisesti hämmennystä. Homma Raylotti aika kovaa.

Tallinnasta poiskuljetuksena olimme yhdessä päätyneet 10.30 lähtevään laivaan, mutta oli sanomattakin selvää, ettei tappiin asti vedetyn illan jälkeen, kun nukkumaan päästään about kahdeksalta aamulla, ole mitään saumaa herätä, siitä huolimattakaan että Samu toitotti itselleen ja muille, että kahden tunnin unilla selviään dutyyn aivan täysin helposti. Noh, ei siis selvitty, ja joskus myöhempiin aikoihin lähdettiin satamaan säätämään uusia lippuja laivaan, ja myöhemmin illalle porukoiden luokse selvittiin syömään kello 16:00 sijasta, kello 21.30 aikoihin. Eli aivan täysin hyvin siis. Myöhemmin illalla oli luvassa Bali-Akun järjestämät pippalot jossain ylöjärven perämetsissä, Samu epäili taloa vallatuksi, ja tämä ei sitten ikinä selvinnyt, oliko se faktaa vai fiktiota, keskittymisen mennessä johonkin aivan muualle.. Bileissä saattoi myös havaita reissultamme tuttuja naamoja kuten Manageri-Aten, SuperSimon, ja Kaukopartion Klapen. Vakiojäsenenä Eerik integroitui porukkaamme jossain vaiheessa iltaa.. Kukaan ei vielä tiedä missä vaiheessa, mutta ajatushan se on tärkein.

Seuraavana päivänä muistikirjan mukaan oli vuorossa jonkin sortin bändi-iltaa, ja siihen yhdistettyä koiraluolan ja Eerikin kolmansia tupaantuliais keppaloita. Allekirjoittanut ei voi varmaksi sanoa, monelta pelipaikoille selvittiin, mutta ainakin convoyssa mukana tuli Rumpalipoika Tanu, Laulaja Noora, ja varmasti myös Basisti Pekkakin.. Koiraluolan meininkiin liityttiin riehakkaasti ja siitä jatkettiin yökerhon värivaloihin, josta aikanaan matka kävi ah, niin ihanasti kultaisiin kaariin tuplajuustoille JOTKA OVAT TAAS MYYNNISSÄ MYÖS YÖAIKAAN!!!

Koiraluola, ja tuntemattoman kuvaajan näkemys siitä. Kuvan heilahdus johtunee euriborista...
 

ke-to-pe-la roilotus turnajaisista kestikin sitten pari päivää toipua ja tätä hoidettiin porukassa monnittelulla vähän siellä sun täällä ja kerkesi käymään vielä treenikämpillä mekastamassa soittimiakin.. Lomat olivat mitä mukavimmat tiettyjä ylilyöntejä lukuunottamatta, mutta kuka niitä muistelee..

Lomilla oli mukava nähdä kaikkia ihmisiä, joita ei taas aikoihin ole nähnyt, ja anteeksi kaikille niille joita ei kerennyt näkemään suurista ponnisteluista huolimatta..

näihin kuviin!

-Riku

----------------------------------------------------------------------------------


 Kuvakollaasitunnelmointia pariskuntailusta matkalta.. Huomatkaa ylävasemman kiintiö-maisemakuva, kiintiö-ihanaruokakuva sen vieressä, söpö pusukuva oikealla ja kaikki muutkin tarpeelliset mitä kyseistä kuvista usein joutuu bongaamaan. vihaajat vihaa. Samun Dealmaker-paita keskellä kuvassa.
----------------------------------------------------------------------------------

JOO o tota noin huhhuh… kikkarapää kikkarapää naisia metsästää!?… kaikkihan sen tietää eikö??

MENO JALKA VIBANA SÄ SANOA?!?!?!!!

Tästä tuli ny aika pitkä mut niin kuin Riikonen sanoisi…MITÄ VÄLIIIII!!!

Riku tossa jo tilannetta avasikin niiiiiin lomat on ohi, eikä niitä enää takasin saa…ihan varmuuden vuoksi kävin vielä kysymässä joukkueen johtajalta, mutta sekin vaan totes et ''Hei Samu sun elämältä suunta puuttu, sä tartut aina tikkuun lyhimpään, se johtaa sut lähi-itään''. Ei juuri jäänyt kysyttäviä.

Mutta kertaushan on opintojen veljenpoika joten kerron siis oman hämmnetävän täydentävän version lomista….

Oli aurinkoinen ja möllikältä haiskahtava aamupäivä, kun joukkomme astui laivaan. Rikun ja Samun vimosen päälle bronssinen bruna, ja uuden karheat nistatyynyt keräsivät riisuvia katseita, eikä tässäkään tilanteessa jäänyt epäselväksi että rahaa oli kuin rantarosvolla, ja että se kaikki tultaisiin laittamaan peliin tässä keski-ikäisten suomalaisten suurimmassa huvipuistossa nimeltä Visulahti!!…ei eiei kun kyllä se tais Tallinna olla, vaikka en halua visulahtea lähtee turhaan dissaamaan, kun en oo ikinä päässy käymään, mut ne on noita lapsuuden traumoja, joista oon psykiatrille puh… Jahas jahas aihe lähti karkailemaan profiilista, PHAU ja takasin raitelle!

Kaikille selvisi jo laivassa, että meno Tallinnassa tulisi roilottamaan kuin virolainen sienikauppias torilla päiväkännissä… Laivassa siis kalja jo maistui, ja Rikun ja Samun heikentyneen vastustuskyvyn takia jo muutama alkoholiannos alkoi päristä huolestuttavan kiihtyvällä volyymilla, liekö syynä ollut aktivian syönnin puute, kukaan ei tiedä. Eikä tytöilläkään sen vahvemmin lähtenyt homma kulkemaan, lähtivät jossain vaiheessa etsimään vessaa, jotta kusipommit eivät lentelisi ympäri parketteja…puolen tunnin päästä Karkki ja Sussu palasivatkin pöytään ja ylpeinä ilmoittivat, että kyllä oikein!! laivasta luultavasti löytyy vessa… ei kai siinä mitään, hienoa!!! hoidettiin Rikun kanssa tarpeet sitten maissa perisuomalaiseen tapaan Superalkon seinustalle.Jea hotelliin löydettiin ja alettiin tekeen perus hotelli mähinöitä haettiin huoneeeeet blaa blaa bllaa viiina blaabllaa bllaa…allas-osasto viiinaaaaa blaablaa blaa… hotellihuone, törkeyksiä, viinaa blaa bllaaablAAAA kaljaa viinaaa lonkeroo blabBALLAa maksapommi blaa blaa viinaa törkeitä, mäkkäri blablaaa taksi tuplajuustooooo BLAAblaaa… tätä rataa ja sitten koittikin jo toinen päivä…

Toinen päivä aloiteiltiin aamupalan merkeissä, jolloin tytöt lähtivät rakentelemaan jäätävän kokoisia möllikäunelma sämpylöitä, ja pojat tyytyivät nöyrästi veteen ja omena mehuun, ja samalla toivoivat että jossain vaiheessa lomaa jonkilainen hiilihydraatti voisi mennä mahalaukkuun asti ilman sitä hissipojan surullisen kuuluisaa bumerangia.

Aamupalalta siirryttiin allasosastolle jossa alotettiin kittaamaan, ja tästä sulavasti edettiin sitten suorittaamaan heräteostoksia…ostoksia suoritettiin…. WHIIIIIUUUUU siirrytään maagisesti ajasssa eteenpäin siihen kohtaan kun saavuttiin Club Hollywood nimeä kantavaan yökerhoon… (Rikun lisäys; clubi kantoi oikeasti nimeä Alcatraz, mutta ymmärtäähän sen, ettei Samun kovalevyt enää siinä kohtaa aivan täysillä pyörineet..)

Sisään astuessa suoritettiin ruumintarkastus ja Riku joutui luopumaan Goprostaan, tästä syystä järkkärin hapettaminen kävi mielesssä, mutta se unohtui ja lähdettiin runnomaan drinnkejä naamariin ennen näkemättömällä motivaatiolla… Tässä vaiheessa tytöillä promillet menivät ikenien sijasta nilkkoihin ja MENOJALKA VIBANA oli tosiasia. Virolainen ''huippu Dj'' tykitti ilmoille TIGGI TIU TIKGIGGI TIU tyylistä ainutlaatuista beattiä, ja sussu-karkki fuusioituma keräili tanssilattialla mustelimia milloin kaatuen toistensa, milloin järjestyksenvalvojien päälle…Ilta jatkui tätä rataa ja päätyi lopulta mäkkäriin…aamulla sussulta löytyi enemmän mustelmia kuin….enemmän kuin…no enemmän kuin keskimäärin, se on ainakin varmaa stna"!!!!!€"€ Kaikilta huikeeta suorittamista ei voi kun kiitellä…papukaija merkki naapurin Keijolle tästä on kyllä annettava!!

Susannalle annettava vielä erityismaininta loistavasta talvisodan hengestä. Paluupäivänä sussu oksensi arviolta noin satatuhatta triljoonaa kertaa, ja suuria jännityksen hetkiä koettiin ratikassa kohti pasilaa kun sussu ilmoittti meikäläiselle, että nyt olis kriittinen ratikkalaatta lähellä!! Siinä vaiheessa oli meikäläisen huudahdettava ''HO HO HOL HOLD ON A SECOND ITS BOUTTA GET FYSICAL''…. jatkoin sussun tsemppaamista, ja sussu kestikin hienosti pasilaan asti, jossa odotti ruokailu meikäläisen porukoiden kanssa… jossain vaiheessa sussu ilmoitti naama vihreänä, että menisi puuteroimaan nenänsä, ja hetken kuluttua palasikin leveä hymy ja terve väri kasvoilla takaisin aterioimaan…hyvä sussu hyvä me hyvä MEIDÄN roilojoukkue!!!!

Ne oli semmoset lomat, Riku kertoilikin miten loppu loma suurinpeertein meni…

Mutta näköpiirissä siintääkin jo seuraavat lomat, jolloin suunnataan lapin laukeuksille, noin 20 hengen voimin tuhoamaan meille varattu 300 neliön luksusmökki! Pitäkää lippu korkeella siellä Suomessa!! Oli mukava nähdä kaikkia, ja harmittaa kun kaikkia jotka olis halunnu nähä, ei ehtiny!!! loppuun vielä perinteinen termistö osio.

takasin yläkertaan!-Samu
----------------------------------------------------------------------------------

Termistö:

Pokaalikaveri:

Kaveri, jota esittelee ylpeänä muille kavereilleen, ja erityisesti vanhemmilleen, jotta nämä vakuuttuvat siitä, ettei kaveripiirisi ole täynnä kännissä sekoilevia renttuja!! Pokaalikaverit tulevat pääsemään tulevaisuudessa johtotähtinä työpaikoille lakimiehiksi ja toimitusjohtajiksi, ja näitä yhteyksiä ei siis missään nimessä tule katkaista, vaan vaalia äärimmäisellä rakkaudella ja lämmöllä, ja käyttää häikäilemättä ajamaan omia tarkoitusperiään ajan myötä.

Dealmaker:

Esimerkiksi sinulla voi olla dealmaker paita päällä, sen tietää sitten kun sellaisen näkee. Dealmaker asusteet päällä suoritetaan uskomattomia manööverejä ja ne päällä henkilö näyttää kuin suoraan Lielahden löytöliiterin vuosijulkaisun kansikuva pojalta. Isonpensselin suunitelmissa on julkaista oma dealmaker mallistonsa jossain vaiheessa!!! ENNAKKOTILAUKSIA OTETAAN VASTAAN!

Uraani(kana):

Ei stna ei tätä kyl nyt pysty selittään…koitetaan joku toinen kerta!! Mutta sen verran voidaan kertoo, ettääää vedettiin mökillä kerran oma pyytämää uraanihaukea eräs sekanen kesäilta!! Uraani-liitteen voi periaatteessa liittää lähes mihin tahansa asiaan, kunhan se täyttää uraanin kriteerit. Esim. uraani-hauki saattaa olla hieman raakaa, tai muuten vain uraanimaista, jos se siltä tuntuu, mutta koskaan uraania ei pidä liikaa käyttää, tai viljellä mihin tahansa artikkeleihin, sillä on olemassa myös omat uraanin tunnistus opaskirjat, joita Samu suunnittelee julkaisevansa, jahka saa rahoituksen kuntoon.. Uraani esiinty kanan kanssa useimmiten.. Kun uraanikana vetää maksapommin, on tilanne kehittynyt jo turhan pitkälle, ja ennakoinnin sijasta aletaan reagoimaan, its boutta get physical.. 

Maksapommi: 'Nuffsaid. Tällä pudotetaan. Finish him - liike, jonka eräs Joona laakkoselta, on meille opettanut. Maksapommin isä, luoja, ja ylläpitäjä. Arvostamme kovasti. 


MUTTA SILTI KAIKEN TÄMÄN ROILOTUKSENKIN JÄLKEEN! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti