keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

V***u mua v***ttaa jääkaapin ovet, jotka on paskoja!!

Noniin kaikki oman elämänsä Jan Egelandit, me ollaan ihan superpahoillamme, että ootte joutuneet oottelemaan tiimin motivoitumista, me oltiin nuoriso, meidän piti olla tulevaisuus.. me ollaan tosi sori.. tästä kaikesta... viimesin blogi oli lokakuulta 2013, mitäs on tapahtunu sittemmin.. samun sanoin, "sehän on ihan v***n vanha!!"  Lopussa tietysti termistö, älkää tuhoutuko, V***n tuhoutujat!

Tähän väliin on varmaan hyvä päivittää sellanen factamus tiskiin, että painatettiin poikien kans hommia vuoden verran tuolla Libanonin niemimaalla turvaamassa rauhaa, joka oli superhieno kokemus, paljon mahtavia äijä, kiitos teille! Siviili elämä pärisee taas pärisemistään suhteellisen biblikaalisella tasolla. James Kauppiselle terveisiä! Esimerkiksi kaupassa käynti on aivan ylitsepääsettömän vaikeaa, esimerkki potilaana Samu Hämäläinen, 23 vuotias entinen rauhanturvaaja, maailmanmatkaaja, pärisijä, ja wannabe autokauppias, meni lidliin, osti vessapaperia, ja paketin kinkkua, koska halusi leipää, lisäksi tietysti piti ostaa kiintiöksi 4 litraa maitoa.. mitään muuta ei tarttunut matkaan, ja takaisin kämpille tultaessa, Samu huomasi, että leipää ei näistä kyseistä artikkeleistä ainakaan saa, mutta eteenpäin sano Samu tampereella. Mutta ennen nykyistä espanjan matkaa, tapahtui edistystä, Samu sai ostettua 2 pakettia hunajakanaa, ja uudet neljä litraa maitoa, sekä hieman nuudeleita, ja tajusi välittömästi kotiin päästyään, että on lähdössä viikoksi ulkomaille.. Jännityksellä odotamme, minkälaisessa muodossa kyseiset artikkelit ovat jääkaapissa, vai ovatko lähteneet itsekseen kävelemään..

maisemia kukkulalta

 Irlantilainen halipulassa.. sitä se teettää..
LASSEEEEEEEE!!!! Lasolla paskat valahti housuun juurikin nyt! ( tää ei oo kenenkään muun mielestä hauskaa paitsi meidän, AIVAN SAMA! )

Riku vaunun ratissa lähössä lomia kohti.

Aurinko paistaa, ja on olemassa kukkula!

McGordon tetsarit löydät lähimmästä prikaatistasi! Alennukset eivät koske rynnäkkökiväärejä!


Kyläääääääääääää"!!!

Ensimmäistä kertaa libanoniin Pirkkalan lentokentältä

Samu lomille lähdön kynnyksillä vaununjohto hommissa, jänskättää ku Riku ratissa..

I didn't choose UN life, UN life chose me!

Tekisi mieli valottaa tuota vuoden rauhanturvareissua jonkin verran lukijoille, mutta jos rehellisiä ollaan, niin eihän se ketään kinosta, ja hommiinkin kuului partiointi, vartiointi, LEPO, ASEEEENTO!, ja jotain muita sotilasmaailmasta tuttuja hommeleita, maisemat oli todella nättejä, ja videoo varmaan tulee, jos on tullakseen, kuhan editoindi ryhmälle saadaan iskoskettua oikeanlainen ROE tulille.. Roella tarkoitetaan tässä yhteydessä rules of engagement hommia.. eiköhän se oo ihan hyvä, porukka ehkä tajuaa :)))))))))

Jooooo tähän päivään, nyt ollaan siis kotiuduttu, roilotettu, lähdetty ulkomaille (nyt ollaan siis Espanjan madridissa), 12 tunnin päästä kotimaahan, 12 pullon päästä kotimaahan, toivottavasti ei sakkaa, lentokentällä pitäs olla 5 tunnin päästä..KUNTO EI OLE SEN MUKAINEN! valitettavasti... Eniten tällä hetkellä pärisee olla yksin kotona, omassa rauhassa, tai Rikun tapauksessa reenikämpällä kitaran varressa mesoamassa. Ikinä ei tiedä miten päin pitäs olla, tai mitä pitäs tehdä, jotain töitäkin varmaan pitäs ettiä, mutta kai se tästä jotenkin suoristuu.. ILON KAUTTA!.....TYÖKKÄRIIN...

Espanjassa on käyty nyt ihmettelemässä maan tavoin härkätaistelua, huomattiin sen verran, että homma on kohtuullisen fysikaalista, äläkä missään nimessä eksy paikalle, jos haluat moralisoida yhtään mitään, koska niitä härkiä rillataan aika kohtuu kovaa, edestä ja takaa! Mutta hieno show! ja veikkataan tässä, että atrian mansikeilla ja keijo-lehmillä on aika paljon huonommat olot, ennenkun ne runnotaan ponnekaasuihin. Matador äijät on Nousiaisen Markon sanoin kunnon vimotteen pääl rokki tähtiä, ja osaa kyllä ottaa yleisön haltuun, tunnelma on aika välitön, kun kuulet puolen metrin keihään painuvan härän selkään kolmenkymmenen metrin päästä! Fiilis on kova! Alkuun hirvitti, välissä jännitti, lopussa ilotti!

Käytiin myös kahtelees Santiago Bernabeulla Real Madrid vs. Inter, ja aika nopeasti huomattiin, ettei ne oo laittamassa Ronaldoa kentälle, koska maaliinkin oli hommattu joku lonkkavaivainen silver fox. Noh, eipä se mitään, hienoo fudista, legendoja oli siisti nähdä, stadion oli melkeen täynnä, urheilupyhätössä oli siistiä käydä, ja zidane ja figo tuli nähtyä livenä, ja tais siellä joku gutikin pyöriä pallon kanssa.. abouttia 70 000 katsojaa tarjos kyllä hyvät mähinät ja pispalan shamaanin pakka ainakin levähti siinä kohtaa ku zidanen lonkka heitti kohti keskikenttää, ja sääret kohti etukulmaa, ja stadion repes huutoon, shamaani repi paidan päältään...

Santiago Bernabeu, Real Madridin kotistadion, yleisöä uupuu kuvasta.

Yks päivä rapelissa käytiin eläintarhassa, oli ihan nättiä, kateltiin gonahtaneita sarvikuonoja, siellä myös suomalaiset karhut maalitti jotain tarhalaumaa joka oli vierailulla, oltiin melkovarmoja että karhulla oli kykyä hypätä sen parin metrin loikan ja painattaa muksut parempiin suihin, mutta näin ei kuitenkaan muksujen onneksi käynyt. Ärsyttää toisaalta katella eläimiä jotka on irrotettu omasta elinympäristöstään, mutta hei, ei me rueta tässä moralisoimaan, ja ainakin ne pingiivinit sakkas elämässään jotenkin, joten olkaa te varovaisia! älkää te päätykö samaan tilanteeseen..

akvaariomähinää eläintarhasta

Nyt on myös sellanen homma, että rahaa on painatettu taas maailmalle niin paljon, että lisätukipaketteja espanjaan vähään aikaan tarvita, täällä on ollut kansantalous huikeessa nousussa meidän visiitin aikaan nimittäin. Jouduttiin myös painamaan kahdeksi päiväksi perinteiseen espanjalaiseen pinta-liito hotelliin, että päästiin altaalle korjaileen brunaa, mikä suomessa oli lähtenyt, tytöt tykkäs, ja Samu näytti espanjalaiselle allasvalvojalle mikä on pispalassa tunnettu Juha Hämäläisen yksjalka hyppy, ja miten tehdään kuntopiiriä raivolla.. Uimavalvoja joutui alistumaan ja ottamaan muutaman piilokuvankin.. Kaikinpuolin espanjalainen seitinohutpäiväkännitouhuilu ( -->yhdyssanako - i don't give a fuck! ) on sopinut ison pensselin muottiin pelottavan hyvin, ja ollaan huomattu, että ulkomailla on toDElla mukavaa, ja ajoittain kotimaassa jopa vaikeaa..

Varmasti paljon jäi kirjottamatta, viime ajoista ollaan ehkä muututtu paljon, ei tiedetä itekään mihin suuntaan, mutta suuntaan, ja meille saa aina tulla käymään, tää kesä painatetaan ainakin suomessa hommia, meiät löytää siitä stockmannin takaa tampereelta, ja aina saa soittaa ja tulla heittää jerryä! näkyillään, ja koitetaan saada pensseliinkin jotain videoo ja musaa, ja asteroideja, ja vaikka mitä!

TERMISTÖ:

Jan Egeland: Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=Yn-oemgzlEU = kova äijä! oltiin sillä hommissa! se makso meiän palkankin vissiin läpällä!

Silver Fox: hopeinen tukka hulmaa keskustorin länsituulessa, avomersun pelkääjän paikalla, mersu maksaa ainakin tonneja, tukka vielä enemmän. Kovimmilla silver foxeilla usein myös partaa, ja elämän kokemusta enemmän kuin Jan Egelandilla konsanaan. WHAT DOES THE FOX SAY?! http://www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE JOS SUVUSSASI ON SILVER FOX, MUISTA HEITÄ HELMIKUUN 15. PÄIVÄ!! muista heitä!!

Painattaa hommia / Work it: We are not talking about traditional employment situation! IF YOU KNOW WHAT I MEAN!! juuh elikkäs, painetaan niitä hommia sitte kaikki! http://www.youtube.com/watch?v=4EqVGU_N_qw

tää termistö ei välttämättä taipunut ihan kaikille, jos meni längistä, SOITTELE, TAI LAITTELE VIESTIÄ! NÄHÄÄN VAIKKA FACEBOOKISSA:

https://www.facebook.com/isollapensselillaEi kommentteja:

Lähetä kommentti